Winacties en prijsvragen

Gratis producten winnen? Dat doe je met onze nieuwste winacties en prijsvragen! Meedoen met winacties is altijd gratis, het kost je niets, behalve een paar minuten tijd om je contactgegevens in te vullen. Win mooie prijzen, zoals tablets, laptops, cadeaubonnen, e-bikes en nog veel meer. Doe mee met onze gratis prijsvragen en maak kans op prachtige cadeaus!

Het testpanel ‘Wat test jij?’ is op zoek naar personen die gratis de Apple iPhone 12 Pro willen testen. Het mooie is dat het motto van dit panel is ‘Wat je test mag je houden’. In andere woorden, als je geselecteerd wordt is dit toestel t.w.v. €1.159 helemaal van jou!
Lukt het jou de bal te stoppen op 45? Dan maak je gratis kans op €4.500 in het spelletje Stop45. Je hebt in totaal 6 kansen om het getal zo hoog mogelijk te krijgen. Ben jij tevreden met 41 * 10 = €4.100? Dan mag je stoppen. Denk je dat je beter kan? Speel dan door!
En wat je test mag je houden! Wil jij gratis een Sonos Move Speaker t.w.v. €389 aan een test onderwerpen en deze mastergadget na de testperiode voor jezelf houden? Dat kan! Geef je dan snel op voor het testpanel Wat test Jij? Wie niet waagt, wie niet test!
Jubileumactie: maak gratis kans op een Stella e-bike door de brochure gratis te downloaden. Omdat Stella Elektrische fietsen 10 jaar bestaat geven ze er ook maar liefst 10 weg, dus je winstkans is groter dan ooit! Ook ontvang je €655 inruilkorting en tot 40% jubileumkorting bij een eventuele aankoop! 
Speel nu met minimaal 1 lot (van €2) mee met de Lotto en kies je welkomst cadeau: een gratis Mediamarkt of Bol.com cadeaubon t.w.v. €15 of 10 Lotto loten t.w.v. €20. Het abonnement kun je op ieder gewenst moment stop zetten. De jackpot is altijd minimaal €2,5 miljoen! Waarom zou je niet een gokje wagen?
Als je meedoet aan dit ‘3 op een rij spelletje’ maak je gratis kans op een Google Nest Learning Thermostat t.w.v. €229. Deze ‘slimme’ thermostaat past zich aan je leefritme aan en verschaft je meer inzicht in je kosten en hoe die te verminderen!
Doe een vrijblijvende energiecheck waarmee je niet alleen tot wel €485 kunt besparen, maar tijdelijk ook gratis kans maakt op het winnen van €500. Er worden meerdere hoofdprijzen uitgereikt en ja zit nergens aan vast!