Gratis voor vrouwen

Ben jij een vrouw of zoek jij juist een gratis product voor jouw vrouw of vriendin? Hier vind je alle gratis producten die voor vrouwen op de markt gebracht zijn. Wat dacht je van gratis geursamples, gratis proefmonsters maandverband of een gratis tijdschrift voor vrouwen?

Ben jij al bekend met de huidverzorgingslijn van Zarqa? Niet? Dan is dit je kans! Vraag een gratis sample Zarqa Dagcrème Anti-Age aan en ontdek de hydraterende, verstevigende en beschermende werking! De crème is 100% vegan en hypoallergeen.
Vraag nu snel (vanwege de beperkte voorraad) een gratis Biotherm Life Plakton Elixir Serum sample. Dit nieuwe huidverzorgingsproduct versterkt de werking van dagcrème en het versnel het herstelproces van de huid. Helaas mag je maar 1 sample per persoon aanvragen!
Deze actie werkt alleen op je pc of laptop! Vraag nu via Facebook een gratis parfumsample aan van Angelo Nova, het nieuwste geurtje van Mugler. Deze parfum laat zich best omschrijven als een mix van ‘fruitig’, ‘bloemig’ en ‘houtachtig’. 
Meld je aan voor het testpanel van Nivea en wie weet mag jij gratis één van de nieuwe douchegels van Nivea testen. Wat is jouw favoriete douchegel? Naturally Good Cotton Flower, Jasmin & Chamomile of Wild Rose Water? Geef het door en test het zelf!
Bij het onderzoeksbureau Lifepoints test je gratis proefmonsters, beautyproducten en andere producten die aan een test onderworpen moeten worden. Geef je mening en vul enquêtes in ruil voor cadeaubonnen van grote webshops of in de vorm van geld. Zo hark je wel €75 per maand binnen!
Kom jij weleens in een situatie dat je wat meer bescherming tegen ongewenst urineverlies kan gebruiken? Overweeg dan eens een gratis proefpakket Libresse Extra Protection aan te vragen. Deze inlegkruisjes nemen 30% meer vocht op, ademen als katoen, zijn CurveFit en 100% biologisch! 
Vraag nu een gratis proefnummer aan van EVA magazine! Dit Christelijk vrouwenmagazine staat vol met inspirerende verhalen, over het geloof en levensovertuigingen, maar ook andere onderwerpen die vrouwen bezig houden, zoals koken, mode, de leukste uitstapjes en de natuur!
Ben je zwanger? Vraag dan een gratis zwanger- en een babybox bij Ouders van Nu. Beide boxen zitten vol met gratis producten, proefmonsters, tijdschriften, kortingsbonnen, waardebonnen, gratis speentjes en nog veel meer! De babybox kun je aanvragen tot 6 maanden na je bevalling!
Lees nu 100% gratis en vrijblijvend maar liefst 8 ebooks van Harlequin! Inclusief 5 verhalen uit de Bouguet-reeks en 3 toptitels als ‘Die laatste zomer’, Moord in opdracht van’ en ‘Dokters Roman Dubbel wonder’! Gratis voor iedereen die van lezen houdt!
Maak gratis kennis met Abena Incontinentiemateriaal door een proefpakket aan te vragen. De keuze is enorm, voor jong, oud, man en vrouw. Let er wel even op dat wanneer je het product hebt gevonden dat je wilt proberen je op ‘proefpakket bestellen’ klikt.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief van modeconcern Klingel en ontvang direct een gratis voucher dat je recht geeft op €10 korting op een eventuele aankoop. Je blijft op de hoogte van de scherpste aanbiedingen en laatste trends in de mode van dit moment! Vergeet niet je inschrijving in je mail te bevestigen!