Cashbackknaller voor hondenbaasjes! Probeer gratis Smuldier Vers Vlees Brokjes. Koop een verpakking Lam met rijst of Kip/Rund/Runderpens/Lam/Eend met groenten in de winkel. Upload de bon en vul het formulier in op de actiepagina. Binnen 2 weken heb jij je geld weer terug!

Jij kent je hond het beste. Qua smaak en behoeften! Kies je voor lamsvlees dan kies je voor ijzer en Vitamine B12. Ondersteunend voor de spieropbouw en het zenuwstelsel. Het kippenvlees is natuurlijk ontzettend eiwitrijk. Bovendien is het mager en makkelijk verteerbaar. Rauwe rundvleesblokjes bieden de meest hoogwaardiger eiwitten en is snel te ontdooien. Terwijl eendenvlees behalve hoogwaardige eiwitten ook vol zit met vitaminen en mineralen

Lees hier de actievoorwaarden. Hierin zien we onder andere terug dat je t/m vrijdag 31 mei de Vers Vlees Brokjes van Smuldier kan kopen. Je hebt vervolgens nog een week de tijd om je cashback te claimen.

Bonus aanrader! Via het Maximiles Panel kan je nu een jaar lang gratis Purina hondenvoer verdienen. Het enige wat je moet doen is 3 huisdierenenquêtes invullen.

Bekijk ook onze andere acties