€180 verdienen met onderzoek

Gratis startbonus van €10 + €180 verdienen met kijk & luister onderzoek

Ben jij tussen 16 en 24 jaar en op zoek naar passief inkomen? Dat kan je binnen een paar minuten voor elkaar krijgen door mee te doen aan het Nationaal Media Onderzoek van o.a. RTL, de NPO, nu.nl, Radio 538, Qmusic en Talpa. Installeer de officiële app die de kijk & luistercijfers meet en vul een korte vragenlijst in. Dat is alles wat je hoeft te doen. Nadat de app 5 dagen actief is ontvang je al een gratis startbonus van €10 en een powerbank. Hou de app gedurende het jaar regelmatig aan en je kan tenminste €180 per jaar verdienen aan Bol.com tegoed met dit onderzoek. Periodiek maandelijks uitbetaald!

De opdrachtgevers van dit onderzoek, inderdaad de grote spelers in de mediawereld, willen inzichtelijk krijgen waar juist de jongere doelgroep nog wél naar luistert en kijkt. Ook wordt gekeken welke apps er zoal gedownload worden. Uiteraard alleen wanneer jij de app actief aan hebt staan. Privacy en anonimiteit zijn verzekerd en gegarandeerd!

Waar kijkt de app niet naar? Wij quoten het NMO: “We kunnen niet uw persoonlijke gesprekken volgen en we hebben ook geen toegang tot bijvoorbeeld uw Whatsapp berichten, e-mail, sms’jes, online bankieren of andere persoonlijke gegevens zoals gebruikersnamen en wachtwoorden.”

Dus wil je ook een passief inkomen verdienen met dit unieke onderzoek? Wacht dan niet, want er is een zeer beperkt aantal plaatsen.

Wil jij meer geld verdienen vanuit huis? Combineer de online onderzoekspanels die wij gevonden hebben en spaar een kapitaaltje van honderden euro’s per maand. In geld, cadeaubonnen of beloningen!

Bekijk ook onze andere acties