verdien gratis cadeaubonnen met je mening

Verdien gratis cadeaubonnen van alle grote webshops met je mening!

Meld je aan bij het GFK Panel en spaar tot wel €200 per maand aan cadeaubonnen van alle grote webshops door het geven van je eerlijke mening! Maar daar houdt het niet bij op, want er zijn tal van mogelijkheden bij dit panel om bij te verdien. Hoe je dit kapitaaltje bij elkaar sprokkelt is helemaal aan jou. Je kunt je aanmelden voor het testen van gratis producten, maar je kunt je ook kandidaat stellen om ingezet te worden als mysteryshopper bij winkels in jouw omgeving. Blijf je liever thuis? Meld je dan aan voor het ConsumerScan programma van GFK. Het enige wat je dan hoeft te doen is iedere week je boodschappen scannen.

Ook kun je veel punten verdienen door met regelmaat vragenlijsten over allerlei actualiteiten te beantwoorden. Met jouw verdiende punten ‘koop’ je de leukste cadeaubonnen, zoals Wehkamp, Bol.com, Playstation en nog veel meer. Daarnaast worden er maandelijks veel punten én geldprijzen verloot onder alle leden.

Gratis bonustip! Meld je aan bij meerdere onderzoekspanels uit ons overzicht en verdien honderden euro’s bij aan cadeaubonnen of cash met het geven van je mening over producten, tv-programma’s en maatschappelijke thema’s.

Bekijk ook onze andere acties