Gratis tijdschriften en (luister)boeken

Tijdschriften en boeken zijn zowel op papier als via internet te lezen.  Wij beiden jou de mogelijkheid om gratis tijdschriften en boeken te lezen op beide manieren. Met een gratis proefperiode van Blendle, Readly of Storytel kun je onbeperkt gratis tijdschriften, e-books en luisterboeken lezen of beluisteren. Heerlijk ontspannend en dat voor niets!

Hou jij er ook zo van je brein aan het werk te zetten met uitdagende puzzels? Vraag dan eens een gratis exemplaar van Puzzelbrein aan. Goed voor uren puzzelvertier en je maakt ook nog eens kans op de prijzenpot van ruim €20.000. Dit exemplaar hoort niet bij een abonnement!
Kijk nu een maand gratis Canal Digitaal + al het binnen- en buitenlands voetbal van ESPN. Bekijk de meest spraakmakende tv-programma’s van 78 zenders, binge de beste Europese series en kijk je 100-uren opnames een jaar lang terug. Na deze maand betaal je €14,95, opzeggen is heel eenvoudig!
Als je een profiel aanmaakt op de Meridian Travel community krijg je nu gratis het Meridian Travel reismagazine t.w.v. €6,95 cadeau. Het thema van het blad is ‘Avontuur’ en bevat vele inspirerende reisverhalen van over de hele wereld!
Vraag nu een gratis proefnummer aan van EVA magazine! Dit Christelijk vrouwenmagazine staat vol met inspirerende verhalen, over het geloof en levensovertuigingen, maar ook andere onderwerpen die vrouwen bezig houden, zoals koken, mode, de leukste uitstapjes en de natuur!
Visie is een op een Christelijke levensvisie gebaseerd magazine en tv-gids in één. Het door de EO uitgegeven blad voor het gehele gezin is gevuld met inspirerende verhalen over de samenleving en de innerlijke mens. Vraag nu een gratis proefnummer van Visie Magazine aan en laat je inspireren!
Too Good to Go gaat de strijd aan met voedselverspilling! Vraag nu hun gratis magazine Eetlust aan en laat je verrassen door de inspirerende verhalen en lustopwekkende foto’s. Dankzij de vele tips & tricks weet jij na het lezen wat je kunt doen met het eten dat je normaal in de afvalemmer gooit!
Lees nu 100% gratis en vrijblijvend maar liefst 8 ebooks van Harlequin! Inclusief 5 verhalen uit de Bouguet-reeks en 3 toptitels als ‘Die laatste zomer’, Moord in opdracht van’ en ‘Dokters Roman Dubbel wonder’! Gratis voor iedereen die van lezen houdt!
Met de gratis proefperiode van Storytel luister je onbeperkt naar duizenden luisterboeken. Via de app van Storytel heb je toegang tot allerlei genres: spannende, informatieve en romantische luisterboeken. Ook kinderboeken zijn te downloaden!
Is jouw kind ook zo gek op lezen? Of vind je zelf voorlezen erg leuk om te doen? Vraag dan eens een gratis kinderboekenpakket van Kwebbels aan. Hierin vind je 4 leuke leer-, lees- en doeboeken afgestemd op leeftijd en geslacht van je kind. Je betaalt alleen de verzendkosten van €8,95.
Als jij het ook zo lekker vindt om op de bank of in bed échte tijdschriften te lezen dan heeft de Leesmap een hele mooie aanbieding. Word nu lid vanaf maar €4,60 per week en kies je welkomst cadeau zelf uit. Wat dacht je van een gratis tablet? Of Bol.com, Dinercheques of Blokker cadeaubonnen t.w.v. €50 of €100?