Verwen je huid met dit hydraterende en verzorgende serum. Via Facebook kun je nu een gratis skincare sample aanvragen van het H.A. Booster Serum van Uriage. Laat je gegevens achter en ontvang her serum snel thuis op je deurmat.

Het H.A. Booster Serum bevat natuurlijk hyaluronzuur en bestrijdt de tekenen van een droge huid. Het hydrateert, maakt de huid gladder en compacter en verbetert de huidkwaliteit. Bovendien vormt het een beschermende laag op het huidoppervlak en bevat het verschillende soorten hyaluronzuur om de huid te hydrateren en de structuur en elasticiteit te verbeteren. Het serum bevat ook ingrediënten die de hydratatie bevorderen en de huid beschermen tegen omgevingsfactoren. Geschikt voor alle huidtypes en een milieuvriendelijke verpakking.

Let op: Problemen bij het aanvragen? Probeer het op een pc of laptop als je op je mobiel geen aanvraagknop ziet. Zorg er ook voor dat de postcode is ingesteld op Nederland.

Vraag nu dus snel je gratis gratis skincare sample aan en probeer het zelf!

Wil jij vaker gratis samples thuis ontvangen? Make-up, (huid)verzorgingsproblemen, eten en meer van dit soort artikelen? Word dan lid van community’s als i-Say en Toluna en verdien een leuk kapitaaltje aan cadeaubonnen met het reviewen van de gratis producten die je ontvangt!

Of klik door andere gratis proefmonster acties.

Bekijk ook onze andere acties