Gratis huis, tuin & keuken producten

Als je op zoek bent naar een nieuw huishoudelijk product is het goed idee om eens door de onderstaande acties te struinen. Veel producenten van huishoudelijke apparaten, zoals stofzuigers, televisies en wasmachines, zoeken testpersonen om deze te testen en te beoordelen. Vaak mag je de producten gratis houden of tegen een extreem hoge korting overnemen. 

Meld je aan als tester bij The Insiders en je krijgt de kans om gratis producten te testen vanuit huis. The Insiders heeft vaak consumentenproducten van grote merken die getest moeten worden, zoals keukenmachines, stofzuigers, kookpannen en ovens. Jij bepaalt wat je test!
Geef je jonge planten, fruitbomen of gazon een gratis groeiboost met Osiryl Wortelstimulator. Binnen 6 weken heb je resultaat van de versnelde inworteling en staat je tuin in volle bloei! Als je het product gekocht hebt en het resultaat gefotografeerd, ontvang je binnen 2 weken het volledige bedrag retour!
In de afgelopen 30 jaar is liefst 76% van de insecten verdwenen, omdat de leefomgeving (struiken, slootkanten, bomenrijen) grotendeels verdwenen is. Vraag nu een gratis OERRR insecten-red-pakket aan en maak van je tuin of balkon een fijn ‘thuis’ voor insecten.
Het gaat niet goed met de wilde bij in Nederland en dat is slecht nieuws voor zowel mens als natuur. Help de bijenpopulatie te groeien door de gratis bloedzaadjes uit het OERRR actiepakket aan te vragen. Zaai bloemen en maak bijenhotels, zo help je mee een ‘thuis’ voor de wilde bij te maken.
Als je meedoet aan dit ‘3 op een rij spelletje’ maak je gratis kans op een Google Nest Learning Thermostat t.w.v. €229. Deze ‘slimme’ thermostaat past zich aan je leefritme aan en verschaft je meer inzicht in je kosten en hoe die te verminderen!
Vraag nu het volledig gratis keukenboek van Wonenonline aan en laat je inspireren door dik 80 pagina’s met de nieuwste trends op het gebied van inrichting van de keuken. Doe je ten goede aan de vele tips, suggesties en ervaringen. Ook de verzending is gratis!
Wil jij in aanmerking komen om deze Toon thermostaat gratis thuis te ontvangen? De Toon thermostaat met een winkelwaarde van € 275 is als beste uit de test gekomen bij de Consumentendesk. De Consumentendesk geeft jou nu de mogelijkheid om deze slimme thermostaat gratis thuis te ontvangen en veel geld te besparen op jouw energiekosten.