Aan alle huiseigenaren.. wist je dat je WOZ-waarde in 85% van de gevallen te hoog wordt ingeschat en je dus te veel belasting betaalt? Voorkom deze geldverspilling door in 2 minuten tijd gratis je WOZ waarde te checken, eventueel te verlagen én bezwaar te maken. In 85% van de gevallen leidt dit tot een besparing van honderden euro’s per jaar. De gemeente vergoedt de kosten van het bezwaar, heb je geen recht op teruggave? Dan kost het je ook niks!

Het zit namelijk zo. Op het aanslagbiljet wat je jaarlijks ontvangt staat de waarde van jouw huis volgens de overheid vermeld. Hierop is niet alleen de hoogte van de onroerend zaak belasting gebaseerd, maar deze heeft ook invloed op je inkomsten, waterschaps-en vermogensbelasting. De overheid speelt het graag op “safe” voor zichzelf en schat de waarde dus in verreweg de meeste gevallen te hoog in.

Bezwaarmaker neemt je al het uitzoek- en bezwaarwerk uit handen. Ze checken gratis de werkelijke waarde van je WOZ, maken vervolgens ook gratis bezwaar en verlagen je waarde. Zij worden eveneens door de gemeente betaald op grond van het wettelijk stelsel. Het levert jou in ieder geval een besparing op van gemiddeld €272 tot wel €500 per jaar!

Dit zijn je voordelen:

  • Gratis WOZ waarde check
  • Gratis bezwaar maken
  • Minder belasting betalen
  • Kans op succes van 85%
  • Ook wanneer het bezwaar ongegrond blijkt is de dienstverlening gratis

Wees geen dief van je eigen portemonnee en doe de gratis check in 2 minuten tijd!

Klik verder voor alle andere gratis manieren om geld (terug) te krijgen én om makkelijk vanuit huis geld te verdienen!

Bekijk ook onze andere acties