Gratis testproducten ontvangen bij The Insiders

Gratis testproducten ontvangen thuis bij The InsidersActie Voorbij 

Meld je aan als tester bij The Insiders en je krijgt de kans om gratis producten te testen vanuit huis. The Insiders heeft vaak consumentenproducten van grote merken die getest moeten worden, zoals keukenmachines, stofzuigers, kookpannen en ovens. Jij bepaalt wat je test!

Als je uitgekozen wordt als testpersoon (en die kans is heel groot!), dan krijg je na de testperiode meestal het aanbod om het testproduct te houden tegen een MEGA-korting. Gratis terugsturen mag natuurlijk altijd. Ook zijn er vaak testcampagnes waarbij je grote pakketten testproducten als ijskoffies, koekjes en verzorgingsproducten thuisgestuurd krijgt. De samples en proefmonsters mag je vervolgens uitdelen aan je vrienden en familie. Meld je snel aan, want er is maar beperkte plek in deze leuke testcommunity!

Lopende campagne: Gratis HP Instant Ink testen
Met HP Instant Ink zit je nooit meer zonder inkt. De printer stuurt een melding naar HP wanneer je inkt op dreigt te raken en stuurt je nieuwe inktcartridges voordat je ze nodig hebt. Je hoeft hier dus nooit meer de deur uit om te gaan cartridgeshoppen. Schrijf je nu in en ontvang een gratis promotiecode voor HP Instant Ink t.w.v. €18, dat goed is voor ongeveer een half jaar printen! Meedoen kan alleen als je een HP printer hebt of als je al HP Instant Ink gebruikt.

Kijk ook eens tussen onze andere gratis testproducten!

Bekijk ook onze andere acties