ontvang een gratis tankkaart

Gratis Tankkaart met een besparing van gemiddeld €2,50 per tankbeurt!

Vraag nu een gratis Tankkaart aan bij UnitedConsumers en bespaar zo’n €2,50 per tankbeurt. Je korting loopt op van 18 cent voor benzine tot 23 cent voor LPG. Per liter per tankbeurt! De korting geldt op alle brandstoffen bij ruim 600 bemande tankstations. Als je getankt hebt wordt je saldo direct bij geplust. Het tegoed kan je uit laten betalen wanneer je maar wilt!

De gratis besparing ligt dus voor het oprapen, maar je moet het wel eventjes doen 😉

Het is wel de bedoeling dat je je kaart ook echt gebuikt. Je tankkaart is gratis als je minimaal 250 liter tankt in een half jaar tijd. Dat komt gemiddeld neer op 3 tankbeurten per 2 weken. Red je dat niet dan worden de verzendkosten voor de tankkaart van €5 in rekening gebracht.

Klik door voor meer acties waarbij je gratis geld kan besparen,

Wil jij nóg meer geld overhouden met minimale inspanningen? Overweeg dan eens om je aan te melden bij een aantal onderzoekspanels en enquêtesites en verdien vanuit huis tot wel €600 tot €700 per maand! Combineer er dan wel een stuk of 5 tegelijk, met zo’n drie kwartier ‘werk’ vanuit je luie stoel per dag ben je klaar om een kapitaaltje aan cash of cadeaubonnen bij te verdienen!

Bekijk ook onze andere acties