vraag een gratis gratis proefpakket incontinentiemateriaal van TENA aan

Gratis proefpakket incontinentiemateriaal van TENA naar keuze

Probeer nu gratis het TENA proefpakket met incontinentiemateriaal dat het beste bij jouw situatie aansluit. Man, vrouw, oud, jong, last van incidenteel tot veel ongewenst verlies, je kan kiezen uit maar liefst 17 producten. Koop een pak in de winkel, scan de bon en je krijgt het aankoopbedrag binnen maximaal 6 weken weer terug.

Het enige TENA product dat niet in deze cashback is opgenomen is het wasbaar ondergoed. Als je daarop let bij de aankoop zit je altijd goed.

Behalve bij alle bekende supermarktketens kan je je proefverpakking TENA incontinentiemateriaal ook halen bij de MAKRO en de drogisterijen Etos, Kruidvat en Trekpleister. Deze actie loopt t/m 31 december 2024. Dit en meer lees kan je allemaal teruglezen in de actievoorwaarden.

Je kan overigens van deze gelegenheid gebruik maken om een heuse gratis incontinentiemateriaal vergelijkingsonderzoek te doen. Je kan dat doen door een gratis proefverpakking Attends aan te vragen. Dit merk heeft de keuze uit maar liefst 124 verschillende producten. Een andere optie is Abena. Helaas hebben zijn de proefpakketten van gratis naar €1 verhoogd, maar voor een euro 3 A-merken mogen testen is ook niet verkeerd toch?

Nu je hier toch bent verwijzen we je naar andere gratis acties in de categorie gezondheid. En als je toch naar de winkel gaat voor je TENA proefpakket dan kan het nooit kwaad om alle lopende 100% cashbacks te raadplegen.

Bekijk ook onze andere acties