gratis muziek luisteren met de Nonoki App

Gratis onbeperkt muziek luisteren en downloaden met Nonoki

Luister gratis onbeperkt en reclamevrij naar een onuitputtelijke database aan muziek met de Nonoki App, het 100% gratis alternatief voor Spotify. De muziekdatabase is gekoppeld aan die van Youtube en bevat dus ook alle liveconcerten en remixen die er te vinden zijn.

De muziek is onderverdeeld in maar liefst 43 verschillende muziekstromingen, dus iedere muziekliefhebber kan losgaan met afspeellijsten en een gepersonaliseerd profiel maken. Je verzamelt niet alleen alle interessante nummers die je al kent, je wordt ook steeds gevoerd met nieuwe suggesties. Je honger naar nieuwe pareltjes voor je playlist wordt hierdoor continue aangewakkerd en gevoed.

Afspelen kan op alle denkbare manieren. Omdat de database aan Youtube gekoppeld is kan je ook alle video’s streamen. Uiteraard kan je alle content ook nog eens downloaden, zodat je ook altijd offline naar je favoriete muziek kan luisteren. Hoe makkelijk is dat?

Waar is de catch? Horen we je denken. Daar zijn we natuurlijk achteraan gegaan, want dat is de logische eerste gedachte bij zoveel “gratis”, terwijl je bij andere diensten begrijpelijkerwijs wél betaalt voor reclamevrije muziek. De app bezweert ook nog dat je persoonlijke gegevens in vertrouwelijke handen zijn en uitsluitend ingezet worden in jouw voordeel.

De voornaamste reden is dat de dienst zich nog in een bètafase begeeft. Dat wil zeggen dat de dienst nog in ontwikkeling is. Mogelijk verloopt niet alles vlekkeloos (wij hebben het nog niet zelf getest). Als Nonoki de bètafase wél ontstijgt dan komt er waarschijnlijk een Premium Plan dat, naar eigen zeggen, nog flink goedkoper zal zijn dan dat van de concurrentie.

Dus profiteer nu van de 100% gratis muziek app Nonoki, je zit nergens aan vast! De app kan je zowel draaien op Adroid als op iOS.

Klik verder voor gratis proefperioden op streamingdiensten of andere gratis producten of diensten om te testen en proberen.

Bekijk ook onze andere acties