Laatste kans!! Vraag nu 100% gratis het massief zilveren dubbeltje met de beeltenis van Koningin Wilhelmina aan. Deze authentieke munt wordt eind maart gratis bij je thuisbezorgd. Daarnaast worden er geen ongevraagde en dus ongewenste vervolgzendingen verstuurd.

‘Wat is dan de catch?’ horen we je denken. Bij je gratis uitgifte kan je ook allerlei extra’s bestellen, zoals bijvoorbeeld een mooie bewaarcassette of het officiële Certificaat van Echtheid. Allemaal voor een paar euro.

Je kan je bestelling nog verder upgraden met een vergulde ‘eerste tientje Wilhelmina 1892’ voor €9,95. Of een massief 14K Gouden ‘eerste tientje Wilhelmina’ voor €49,95. Beide munten zijn inclusief het gratis zilveren dubbeltje en alle andere extra’s.

Om nog eens te benadrukken dat je niet vast zit aan een ongewenst abonnement, hieronder een passage uit de actievoorwaarden:

 “De GRATIS uitgifte/herslag/munt die wij aanbieden is nooit een onderdeel van een collectie waarbij verdere ongewenste vervolgzendingen volgen. De gratis uitgifte/herslag/munt is een losse aanbieding.”

Profiteer nu, want dit zijn de allerlaatste dubbeltjes die er gratis uit gaan.

Ook interessant voor jou?

Bekijk ook onze andere acties