Toluna is op zoek naar 500 testpersonen die gratis l’Oréal make-up aan een test willen onderwerpen. De campagnes worden steeds vernieuwd, met steeds weer een nieuw testproduct. Met je inzichten en reviews verdien je punten die je kan inwisselen voor cadeaubonnen van Bol.com, iTunes, Zalando of gewoon in euro’s via Paypal!

Doe mee aan enquêtes waarbij je tot wel €7 per stuk kan verdienen, test gratis producten of speel mee met loterijen en online spellen met andere leden uit de Toluna Community waarvoor je ook beloond wordt! Een heel belangrijke tip om ter harte te nemen zodat je het optimale rendement uit Toluna haalt is het zo volledig mogelijk invullen van je profiel. Adverteerders zijn vaak naar een specifieke doelgroep op zoek. Dus wil je aan veel onderzoeken of testcampagnes deelnemen zorg er dan voor dat je profiel aantrekkelijk is voor hen. Overigens krijg je voor ieder ingevuld onderdeel in je profiel ook 100 punten, dus zo verdien je er dubbelop aan.

Je bepaalt uiteraard zelf op welke uitnodiging je ingaat of niet, want je bent nergens toe verplicht. Wél is het zo dat je verdiensten 1 op 1 lopen met de tijd die je er kwijt mee bent. Dus heb je een kwartiertje per dag over? Dan kan je een lekker spaarpotje opbouwen! Vanaf je luie stoel, in het openbaar vervoer of waar en wanneer je maar wilt!

Als je Toluna combineert met 5 of 6 andere panels uit ons thuiswerkoverzicht dan kunnen de verdiensten wel in de honderden euro’s per maand lopen. In geld en/of cadeaubonnen.

Bekijk ook onze andere acties