Probeer 2 weken gratis droogvoer voor je hond

Gratis 2 weken droogvoer op maat voor je hond + 2e box 50% korting!Actie voorbij 

Maak nu gratis kennis met het hondenvoer van Tails.com. De recepten zijn afgestemd op grootte, leeftijd, ras en de gezondheidssituatie van jouw hond. Ontvang nu 2 weken gratis droogvoer met de actiecode GEZOND en ontvang de 2e box voor je hond met 50% korting. Als je niet tevreden bent kun je de vervolgzending gemakkelijk stoppen.

Alle recepten van zowel het nat- als droogvoer zijn zorgvuldig samengesteld door dierenartsen en voedingsdeskundigen. Zij hebben de ingrediënten geselecteerd bij de specifieke voedingsstoffen die bij jouw hond(en) passen.

Nadat je de vragen over je huisdier hebt beantwoord word het meest passende recept automatisch samengesteld. Hierna kan je het gratis droogvoer voor je hond met de actiecode GEZOND (in te voeren onder de knop met het totaalbedrag) claimen. Hier krijg je ook nog eens een gratis maatschep cadeau bij. Het natvoer is niet gratis, maar kan je met dezelfde code met 50% korting bestellen. Voor de verzending wordt overigens wel €1 gevraagd.

Mocht je na deze 2 weken nog twijfelen dan kan je een 2e box met 50% korting bestellen. Vervolgzendingen stopzetten kan je eenvoudig via de instellingen in je account stopzetten.

Klik verder voor alle gratis testproducten of alle andere gratis producten voor je (huis)dier(en).

Bekijk ook onze andere acties