Gratis cadeaubonnen voor onderzoek naar inflatie.

Gratis cadeaubonnen voor onderzoeken naar supermarktinflatie

Wil jij graag invloed op de Nederlandse overheid uitoefenen? Geef dan je mening over de oplopende prijzen in de supermarkt en word rijkelijk beloond met cadeaubonnen voor jouw antwoorden op de onderzoeken.

Je neemt deel aan het ‘What You Expect panel’ van het betrouwbare Nederlandse Ipsos marktonderzoeksbureau. Wanneer je de vragen beantwoord die je krijgt voorgeschoteld, verdien je punten. Met deze punten mag je gratis cadeaubonnen uitkiezen van verschillende winkels als Bol.com, Amazon, iTunes, Zalando en nog veel meer.

Let op: op dit moment zijn er maar 150 deelnemers nodig voor dit exclusieve panel. Je deelname is pas afgerond als je de introductie vragenlijst hebt afgerond (duurt max. 4-5 minuten).

Een leuk, invloedrijk én informatief panel dus. Én één van de vele manieren om makkelijk cadeaubonnen te verdienen in ruil voor onderzoeken, enquêtes of opdrachten.

De populairste manier van dit moment is het hoofdpanel van Ipsos, namelijk Consumentenpanel i-Say, waar bij je gratis producten reviewt en enquêtes invult voor hoge shoptegoeden. Een ander voorbeeld en tip is het GFK Consumer Panel waar je spaart voor cadeaubonnen met het scannen van je boodschappen.

Bekijk ook onze andere acties