Als je je nu gratis aanmeldt bij Prime Opinion krijg je direct €4,60 op je account. Er staan 287 Nederlandse enquêtes, spelletjes, discussies en onderzoeken voor je klaar waar je tot €5 per onderdeel mee kan verdienen. In cash of in cadeaubonnen (keuze uit de 66 grootste webshops). Doe mee aan wedstrijden, maandlotingen en extra Zoom onderzoeken waarmee je een €1 per minuut verdient. Je wordt volledig geanonimiseerd voor de opdrachtgevers en uitschrijven kan op ieder moment van de dag.

Zoals hierboven al in het kort uitgelegd onderscheidt Prime Opinion zich op vele fronten van vergelijkbare consumentenpanels. Hierbij de uitgebreide uitleg:

  • De hoogste aanmeldbonus: €4,60 direct op je account
  • Het hoogste aantal Nederlandse onderzoeken: op dit moment staan er 287 online
  • Er wordt je ook de kans geboden op diverse andere manieren dan enquêtes te verdienen
  • Discussies voeren, spelletjes spelen, meedoen aan de maandklassementen van actiefste gebruikers, je koopgewoonten doorgeven, etc.
  • Lees recensies van andere deelnemers voordat je een onderzoek start
  • Prime Opinion zegt 50% hoger uit te betalen dan andere onderzoekspanels
  • Uitbetaling in euro’s via Paypall of in 1 of meerdere cadeaubonnen van de 66 grootste webshops van Nederland
  • Je ontvangt uitnodiging van bijvoorbeeld merken om nader in te gaan op je vragenlijst via een Zoom gesprek. Hierbij verdien je €1 per minuut!

Het ‘gemiddelde lid’ haalt er gemiddeld per dag iets meer dan een tientje uit en is daarvoor ongeveer een uurtje voor bezig met de onderzoeken op Prime Online. Reken uit je winst per maand! En je kan dit natuurlijk zelf zo hoog op laten lopen als je wil. Tijd = geld en dat geldt zeker ook voor consumentpanels.

Als je wat meer tijd over hebt kan je dit panel combineren met vergelijkbare diensten in deze branche. Jij bepaalt waar, wanneer en hoe je met welk panel aan de slag gaat. Afhankelijk van het aantal inschrijvingen en actieve deelnames kan je hier honderden euro’s per maand aan overhouden. In geld, cadeaubonnen of geschenken!

Bekijk ook onze andere acties