Gratis gezondheidsproducten

Gezondheidsproducten worden steeds belangrijker. Daarom is het fijn dat er ook veel gratis acties zijn die gericht zijn op onze gezondheid en fitheid. Zo kun je denken aan een gratis healthcheck of gratis stoppen met roken hulpprogramma. Hieronder vind je de meeste recente gezondheidsproducten die je kunt aanvragen.

Wil jij helpen met het in kaart brengen van de gezondheidssituatie in ons land? Doe dan mee aan dit nationale onderzoek en ontvang een gratis probeerpakket voor een maand toegespitst op jouw klachten, zoals slaaptekort, overgewicht en gewrichtsklachten. Je betaalt alleen verzend- en handlingskosten.
Wij hebben een mooie kans voor je gevonden om je geliefde katje(s) gratis te verwennen, ditmaal met FELIX Naturally Delicious snacks. Koop het actieproduct bij één van de deelnemende supermarkten, stuur de kassabon in en ontvang binnen 2 dagen het aankoopbedrag €1,49 terug op je bankrekening!
Heb jij ook weleens moeite met het doorslikken van je medicatie, paracetamoltabletten, capsules of voedingssupplementen? Vraag dan nu via Facebook een gratis proefpakket Gloup slikgel aan en de pillen glijden je keel binnen alsof je vla eet ;) Ook geschikt voor kinderen!
Heb jij last van een verslechterd zicht? Of draag jij een bril of maandlenzen? Vraag dan eens 10 paar gratis Everclear Elite daglenzen aan en test of zelf uit of dit comfortabelere manier is om je door de dag te bewegen. Gebruik de code ELITE5 en krijg de lenzen t.w.v. €7,98 gratis!  
Probeer gratis via cashback Nestlé Dreumesmelk! Maak je keuze tussen een pak ‘groeimelk 1+’ en een pak ‘peuter groeimelk 2+’. De melk is lekker en gezond omdat er extra vitamine D en ijzer is toegevoegd. Upload je bon op de actiepagina en ontvang het volledig bedrag terug!
Koop in de Jumbo, AH, Plus, Picnic of bij Bol.com een potje NaturNes Bio babyvoeding en ontvang via cashback je aankoopbedrag binnen 2 dagen terug! Dit lekker hapje voor kindjes tussen 4 en 12 maanden bestaat uit 100% biologische ingrediënten.
Als je bij Albert Heijn voor minimaal €9,99 aan Heineken 0.0% producten koopt mag je daarna 4 weken gratis online sporten bij OneFit. Volg groepslessen of kies jouw uitdagende work-outs die je ook offline kunt doen! Scan je bon op de actiepagina, maar doe dit voor 1 februari!
Test hoe hard jouw water is met een gratis verstrekte teststrip van Omega. Te hard water kan kwalijke gevolgen hebben, te denken valt bijvoorbeeld aan kalkaanslag, de kwaliteit en smaak van je drinkwater en zelfs voor de levensduur van je witgoed. De gratis strip is 100% vrijblijvend!
Aangezien Pro Life mensen aanmoedigt te investeren in hun relaties kan iedereen het gratis Pro Life Relatiespel aanvragen. 52 Interessante stellingen, vragen en opdrachten onderverdeeld in meerdere thema’s. Ook voor niet-klanten 100% gratis en er wordt niet naar een tel. nr. gevraagd.
Maak gratis kennis met Abena Incontinentiemateriaal door een proefpakket aan te vragen. De keuze is enorm, voor jong, oud, man en vrouw. Let er wel even op dat wanneer je het product hebt gevonden dat je wilt proberen je op ‘proefpakket bestellen’ klikt.
Trek jij je het dierenleed in de Nederlandse veesector erg aan? Volgens de initiatiefnemers van deze petitie ligt een groot deel van de schuld bij de financiële sector. Ben jij het hiermee eens? Onderteken dan deze petitie en ontvang een gratis World Animal Protection wasbaar mondkapje!
100% Geld-terug-actie: Probeer nu gratis Becel ProActiv Immune, heerlijke smeerboter ter bevordering van een goed werkend immuunsysteem. Koop het actieproduct bij Jumbo, Plus, Jan Linders of Hoogvliet, upload de kassabon en ontvang binnen 14 dagen je geld terug!
Ben jij kort geleden trotse papa of mama geworden? Dan kun je nu een gratis babyset van La Roche Posay aanvragen. In dit samplepakketje vind je reinigingsdoekjes, verzorgingsdoekjes en verzorgingsdoekjes bij huidirritaties. Ben snel, want de voorraad is beperkt! 
Een babyhuid is pas na goed en wel een jaar volledig ontwikkeld. Voor die tijd is je baby’tje gebaat bij milde verzorgingsproducten om de huid te beschermen externe agressies. Vraag nu een gratis 3-delig sampleset aan bij La Roche Posay. Speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid!
Zeker in deze bizarre tijden zijn er veel mensen die weleens last van eenzaamheid hebben. Komt jou dit bekend voor? Weet dan in ieder geval dat je zeker niet alleen staat én… dat er iets aan te doen is! Ontvang nu 5 gratis tips tegen eenzaamheid en geef jezelf de kans op wat meer levensvreugde!