100% Geld-terug-acties en cashback

Gratis producten zijn ook te verkrijgen via 100% geld-terug-acties of cashback. Zo zijn er websites die jou 100% van het aankoopbedrag terugbetalen op jouw bankrekening als je de kassabon instuurt. Ook zijn er cashback communities die jou voor iedere online aankoop belonen met punten, die je vervolgens kunt inwisselen voor cash geld of cadeaubonnen.

Geef je jonge planten, fruitbomen of gazon een gratis groeiboost met Osiryl Wortelstimulator. Binnen 6 weken heb je resultaat van de versnelde inworteling en staat je tuin in volle bloei! Als je het product gekocht hebt en het resultaat gefotografeerd, ontvang je binnen 2 weken het volledige bedrag retour!
Wij hebben een mooie kans voor je gevonden om je geliefde katje(s) gratis te verwennen, ditmaal met FELIX Naturally Delicious snacks. Koop het actieproduct bij één van de deelnemende supermarkten, stuur de kassabon in en ontvang binnen 2 dagen het aankoopbedrag €1,49 terug op je bankrekening!
Ben jij al bekend met Yuccies? Dit is het snelst groeiende spaarprogramma van vandaag de dag. Meld je nu gratis aan, vul je profiel in en ontvang direct €3 op je account! Vanaf dat moment krijg je gratis cashback op vrijwel al je online aankopen. Een lekker spaarpotje voor er bij, niet? ;)
Probeer gratis via cashback Nestlé Dreumesmelk! Maak je keuze tussen een pak ‘groeimelk 1+’ en een pak ‘peuter groeimelk 2+’. De melk is lekker en gezond omdat er extra vitamine D en ijzer is toegevoegd. Upload je bon op de actiepagina en ontvang het volledig bedrag terug!
Koop in de Jumbo, AH, Plus, Picnic of bij Bol.com een potje NaturNes Bio babyvoeding en ontvang via cashback je aankoopbedrag binnen 2 dagen terug! Dit lekker hapje voor kindjes tussen 4 en 12 maanden bestaat uit 100% biologische ingrediënten.
100% Geld-terug-actie: Proef nu gratis MAGGI Soep in Zak. Je kunt kiezen tussen 7 smaken: champignon, erwten, mosterd, tomaten, tomatencrème, tomatengroenten en uien. Daar zit vast wel een lekker soepje voor jou bij. Scan je bon en binnen een week heb je aankoopbedrag weer terug!
Probeer nu via 100% cashback gratis Danio Let’s Go kwark aardbei of cookies. Koop een handige meeneemverpakking bij AH to go of Spar Express, scan de QR, waarna je automatisch naar Tikkie wordt doorverwezen. Scan hier dan de kassabon en de volgende dag heb je je geld terug op je rekening!
Vraag nu een Seniorenvoordeelpas aan voor slechts €1,67 per maand en ontvang tijdelijk 15 gratis voordeelvouchers t.w.v. €100! Verder bespaar je minimaal €500 per jaar met tal van kortingen op aankopen op webshops, energie, winkels, restaurants, fitnesscentra en webshops!
100% Geld-terug-actie: Probeer nu gratis Becel ProActiv Immune, heerlijke smeerboter ter bevordering van een goed werkend immuunsysteem. Koop het actieproduct bij Jumbo, Plus, Jan Linders of Hoogvliet, upload de kassabon en ontvang binnen 14 dagen je geld terug!
Heb jij in de laatste 5 jaar gebruik gemaakt van Airbnb? Dan heb je sowieso te veel betaald aan servicekosten. De gemiddeld gaat het om maar liefst €213! Laat Appeal gratis je geld terughalen bij Airbnb. Je hebt je in een paar minuten geregistreerd en Appeal regelt het voor je. No Cure, no pay!
Schrijf je in voor de nieuwsbrief van modeconcern Klingel en ontvang direct een gratis voucher dat je recht geeft op €10 korting op een eventuele aankoop. Je blijft op de hoogte van de scherpste aanbiedingen en laatste trends in de mode van dit moment! Vergeet niet je inschrijving in je mail te bevestigen!
Proef nu gratis de Ketjap Manis van Inpobra, deze smaakmaker bevat 30% minder suiker dan de ‘normale ketjap manissen’. Je kunt meedoen aan deze 100% geld-terug-regeling door een fles te kopen bij de Jumbo, Plus, Coop, Hoogvliet, Deen, Dirk, Poiesz en Boon en stuur de bon in op de actiepagina!
Ga nu naar een Jumbo-vestiging en koop een 500 ML fles Blue Band Iedere Dag Vloeibaar bakboter t.w.v. €1,73. Scan je bon in op de actiepagina en 14 dagen later heb je het volledige aankoopbedrag weer terug op je bankrekening! De voorraad is beperkt, dus ben er snel bij als je gratis mee wil profiteren van deze 100% geld-terug-actie!