Gratis gadgets

Op zoek naar een gratis Ipad, laptop of ander cadeau op het gebied van gadgets? Wij hebben voor jou de beste gratis gadgets acties verzameld. Gadgets worden vaak als testproduct aangeboden, waarbij je na het geven van je mening het product gratis mag houden. Of je krijgt een gratis gadget bij een nieuw abonnement, waar je anders honderden euro’s voor zou betalen. Lees snel verder!

Het testpanel ‘Wat test jij?’ is op zoek naar personen die gratis de Apple iPhone 12 Pro willen testen. Het mooie is dat het motto van dit panel is ‘Wat je test mag je houden’. In andere woorden, als je geselecteerd wordt is dit toestel t.w.v. €1.159 helemaal van jou!
En wat je test mag je houden! Wil jij gratis een Sonos Move Speaker t.w.v. €389 aan een test onderwerpen en deze mastergadget na de testperiode voor jezelf houden? Dat kan! Geef je dan snel op voor het testpanel Wat test Jij? Wie niet waagt, wie niet test!
Jubileumactie: maak gratis kans op een Stella e-bike door de brochure gratis te downloaden. Omdat Stella Elektrische fietsen 10 jaar bestaat geven ze er ook maar liefst 10 weg, dus je winstkans is groter dan ooit! Ook ontvang je €655 inruilkorting en tot 40% jubileumkorting bij een eventuele aankoop! 
Als je meedoet aan dit ‘3 op een rij spelletje’ maak je gratis kans op een Google Nest Learning Thermostat t.w.v. €229. Deze ‘slimme’ thermostaat past zich aan je leefritme aan en verschaft je meer inzicht in je kosten en hoe die te verminderen!
Als jij het ook zo lekker vindt om op de bank of in bed échte tijdschriften te lezen dan heeft de Leesmap een hele mooie aanbieding. Word nu lid vanaf maar €4,60 per week en kies je welkomst cadeau zelf uit. Wat dacht je van een gratis tablet? Of Bol.com, Dinercheques of Blokker cadeaubonnen t.w.v. €50 of €100?
Wil jij in aanmerking komen om deze Toon thermostaat gratis thuis te ontvangen? De Toon thermostaat met een winkelwaarde van € 275 is als beste uit de test gekomen bij de Consumentendesk. De Consumentendesk geeft jou nu de mogelijkheid om deze slimme thermostaat gratis thuis te ontvangen en veel geld te besparen op jouw energiekosten.