Gratis cadeaus bij energie producten

Wist je dat je bij de meeste energieaanbieders een mooi cadeau of geldbedrag kunt krijgen als je overstapt? Denk hierbij aan een gratis Playstation, gratis televisie of een mooie geldbedrag op je rekening. Via onze website vind je de beste en nieuwste deals. Ook maak je kans op prachtige cadeaus met de leukste prijsvragen en winacties omtrent energie.

Als je meedoet aan dit ‘3 op een rij spelletje’ maak je gratis kans op een Google Nest Learning Thermostat t.w.v. €229. Deze ‘slimme’ thermostaat past zich aan je leefritme aan en verschaft je meer inzicht in je kosten en hoe die te verminderen!
Doe een vrijblijvende energiecheck waarmee je niet alleen tot wel €485 kunt besparen, maar tijdelijk ook gratis kans maakt op het winnen van €500. Er worden meerdere hoofdprijzen uitgereikt en ja zit nergens aan vast!
Wil jij in aanmerking komen om deze Toon thermostaat gratis thuis te ontvangen? De Toon thermostaat met een winkelwaarde van € 275 is als beste uit de test gekomen bij de Consumentendesk. De Consumentendesk geeft jou nu de mogelijkheid om deze slimme thermostaat gratis thuis te ontvangen en veel geld te besparen op jouw energiekosten.
Beantwoord vier simpele vragen en maak kans op een elektrische fiets t.w.v. € 1299! Met jouw antwoorden over energiegebruik help je Consumind bij het energieonderzoek. Met jouw deelname krijg je ook de kans om vrijblijvend geïnformeerd te worden over lagere vaste lasten en het besparen op jouw energiekosten.