Gratis dierenproducten

Heb jij, net als vele Nederlanders, een huisdier? Dan ben je hier op het juiste adres om gratis dierenproducten aan te vragen! Zeker als je een pup of kitten hebt kun je bij veel producenten een gratis puppypakket of een gratis kittenpakket aanvragen. Een gratis probeerpakket voor je huisdier is een goede manier om nieuwe huisdierproducten te proberen. 

In de afgelopen 30 jaar is liefst 76% van de insecten verdwenen, omdat de leefomgeving (struiken, slootkanten, bomenrijen) grotendeels verdwenen is. Vraag nu een gratis OERRR insecten-red-pakket aan en maak van je tuin of balkon een fijn ‘thuis’ voor insecten.
Wij hebben een mooie kans voor je gevonden om je geliefde katje(s) gratis te verwennen, ditmaal met FELIX Naturally Delicious snacks. Koop het actieproduct bij één van de deelnemende supermarkten, stuur de kassabon in en ontvang binnen 2 dagen het aankoopbedrag €1,49 terug op je bankrekening!
Het gaat niet goed met de wilde bij in Nederland en dat is slecht nieuws voor zowel mens als natuur. Help de bijenpopulatie te groeien door de gratis bloedzaadjes uit het OERRR actiepakket aan te vragen. Zaai bloemen en maak bijenhotels, zo help je mee een ‘thuis’ voor de wilde bij te maken.
Ben jij sinds kort het trotse baasje van een jong katje? Dan mag je nu een gratis Purina Kittenpakket aanvragen. In deze XL- doos vind je o.a. 1,5 kg droogvoeding en 2 pouches PRO PLAN natvoeding. Ook kun je gebruikmaken van het Kaamhulp programma met tal van nuttige tips voor nieuwe baasjes!
Alle trotse puppybaasjes mogen nu een gratis Purina Pro Plan Puppypakket aanvragen. In de XL doos tref je een 3 kilo verpakking hondenvoer aan t.w.v. €18,95 dat is afgestemd op grootte, leeftijd en gezondheid van jouw pup. Ontvang ook een trainingszakje, maatbeker, puppygids en meer.. 
Verwen je kat of hond eens met 2 van de vele heerlijke én gezonde gratis proefsamples van PawMall dierenvoeding. Je kunt kiezen uit maar liefst 17 samples met een inhoud van 100 gram! Welke keuze je ook maakt, je huisdiervriend(innet)je zal je dankbaar zijn!
Maak nu gratis kennis met het hondenvoer van Tails.com. De recepten zijn afgestemd op grootte, leeftijd, ras en de gezondheidssituatie van jouw hond. Ontvang nu 2 weken gratis hondenvoer. Als je niet tevreden bent kun je de vervolgzending gemakkelijk stoppen. De vragen en antwoorden zijn in het Engels!
Ben jij het gelukkige baasje van een kitten (tot +/- 6 maanden)? Dan kun je bij Whiskas en gratis kittenpakket aanvragen. Hierin zitten allerlei lekkernijen, speeltjes, opvoedadviezen en kortingsbonnen op eventuele volgende aankopen verstopt.
Vraag nu een gratis puppy-of kittenpakket aan van Royal Canin! Behalve een proefverpakking natvoeding of trainingsbrokjes voor je kleine aanwinst ontvang je een gids met info over voeding, opvoeding en nog veel meer. Bovendien krijg je ook nog 25% korting op je volgende aankoop!
Heb jij een pup of kitten van nog geen jaar oud? Dan kun jij bij Intratuin een gratis zak puppy-of kittenvoer krijgen! Vul het online formulier in op de website en krijg binnen 2 weken een bevestigingsmail waarmee je de zak voer gratis kan afhalen.
Trek jij je het dierenleed in de Nederlandse veesector erg aan? Volgens de initiatiefnemers van deze petitie ligt een groot deel van de schuld bij de financiële sector. Ben jij het hiermee eens? Onderteken dan deze petitie en ontvang een gratis World Animal Protection wasbaar mondkapje!
Wil jij Puppy Reza 4 weken lang gratis volgen? Dit donzige schatje verhuist binnenkort van haar moedernest naar een puppypleeggezin dat haar gaat opleiden tot blindengeleidehond. Ontvang 4 weken lang gratis updates met foto’s en leuke verhalen over Reza. De mailing stopt vanzelf!
Hondenbaasjes kunnen een gratis probeerpakket Biofood aanvragen, afgestemd op ras, geslacht en leeftijd. Alle ingrediënten van deze lekkernij zijn volledig natuurlijk en biologisch. Het probeerpakket bestaat uit 3 gratis voersamples naar keuze, 3-1 cranberry koekjes en schapenvet bonbons!