Bijna gratis producten

Naast 100% gratis producten is het ook leuk om op zoek te gaan naar producten die bijna gratis zijn. Je krijgt dan zoveel korting dat je het bijna helemaal gratis krijgt. Soms krijg je het product zelf gratis, maar hoef je enkel bezorgkosten te betalen. Ook kortingsbonnen van grote winkelketens of supermarkten vind je hier, waarmee je aankoop bijna gratis is.

Lees nu gratis voor de duur van 4 weken jouw krant naar keuze. Na deze proefperiode stopt de bezorging vanzelf en hoef je dus niets op te zeggen. Je kunt kiezen tussen Het AD, de Volkskrant, Het Parool, Trouw en 7 verschillende regionale dagbladen! Je betaalt enkel €1 per week bezorgkosten!
Het EK voetbal gaat op 11 juni van start! Omdat Oranje een gooi doet naar de titel kun je nu de gratis officiële, zwaar verzilverde, EURO 2020 uitgifte munt aanvragen. Je betaalt alleen €3,95 inpak- en verzendkosten. De munt maakt geen deel uit van een collectie en is dus 100% gratis en vrijblijvend! 
A-merken kopen bij Plus is deze week wel héél voordelig! Je krijgt tot wel €92 korting als je gebruik maakt van alle Plus kortingsbonnen.  Deze week kun je gebruik maken van de superaanbieding 5=2 Robijn en Omo wasmiddel en Sun vaatwastabletten. Mis deze mega-korting niet en sla groot in!
Lees jouw favoriet regionale (of landelijke) krant nu al voor €1 per week. Hiervoor wordt de krant gratis bij je thuisbezorgd en het proefabonnement stopt automatisch, hiervoor hoef je zelf dus niets te doen. Weet je niet welke kranten er in jouw regio bezorgd worden? Doe dan de postcodecheck!
Word nu lid en ontvang 6 gratis maanden lidmaatschap van Senioren Voordeelpas, daarna betaal je slechts €3,33 per maand. Met deze pas besparen 50+-ers minimaal €500 per jaar aan uitgaven in (web)winkels, restaurants, sportclubs, en zwembaden. Ook ontvang je 15 voordeelvouchers t.w.v. €100!
Ontvang een gratis kinderboekenpakket (excl. verzendkosten) van Kwebbels voor je kindje en nu tijdelijk ook een gratis Pixum fotoboekje voor jezelf er bij. Het pakket bestaat uit 4 lees-, leer- en doeboekjes en wordt afgestemd op de leeftijd van je kind (1 – 12 jaar). Zowel voor meiden als jongens!
Vraag nu een Seniorenvoordeelpas aan voor slechts €1,67 per maand en ontvang tijdelijk 15 gratis voordeelvouchers t.w.v. €100! Verder bespaar je minimaal €500 per jaar met tal van kortingen op aankopen op webshops, energie, winkels, restaurants, fitnesscentra en webshops!
Dankzij deze Koningsdagactie lees jij jouw favoriete 4 weken lang voor €4, dat is een korting van maar liefst 84%. Na deze 4 weken (of 6 weken digitaal) stopt de bezorging vanzelf en zit je dus nergens aan vast. Je kunt een keuze maken tussen 11 verschillende kranten, 4 landelijke en 7 regionale.
Is jouw kind ook zo gek op lezen? Of vind je zelf voorlezen erg leuk om te doen? Vraag dan eens een gratis kinderboekenpakket van Kwebbels aan. Hierin vind je 4 leuke leer-, lees- en doeboeken afgestemd op leeftijd en geslacht van je kind. Je betaalt alleen de verzendkosten van €8,95.
Schrijf je in voor de nieuwsbrief van modeconcern Klingel en ontvang direct een gratis voucher dat je recht geeft op €10 korting op een eventuele aankoop. Je blijft op de hoogte van de scherpste aanbiedingen en laatste trends in de mode van dit moment! Vergeet niet je inschrijving in je mail te bevestigen!
Omdat de kerstjingle ‘Stille Nacht, Heilige Nacht’ 200 jaar bestaat kun je nu een gratis officiële Kerstmunt aanvragen. Een mooi cadeau voor jezelf of onder de kerstboom voor iemand anders. De oplage is zeer beperkt (2020). Je betaalt alleen de verzendkosten van €3,95.
Neem nu een gratis proefabonnement op je favoriete krant! Na de proefperiode stopt de bezorging automatisch. Je zit dus nergens aan vast. Voor de bezorging wordt € 4 gevraagd. Als je alleen digitaal leest, kost de krant je maar € 4 voor 8 weken.