Ontvang gratis 4 weken je favoriete krant

Gratis 4 weken je favoriete krant t.w.v. €41!

Lees nu gratis voor de duur van 4 weken jouw krant naar keuze. Na deze proefperiode stopt de bezorging vanzelf en hoef je dus niets te doen. Je kunt kiezen tussen Het AD, de Volkskrant, Het Parool, Trouw en 7 verschillende regionale dagbladen! Je betaalt enkel €1 per week bezorgkosten!

>> Naar de actie
Ontvang een gratis fotoboek bij een gratis kinderboekenpakket

Gratis Pixum fotoboekje bij gratis kinderboekenpakket!

Ontvang een gratis kinderboekenpakket (excl. verzendkosten) van Kwebbels voor je kindje en nu tijdelijk ook een gratis Pixum fotoboekje voor jezelf er bij. Het pakket bestaat uit 4 lees-, leer- en doeboekjes en wordt afgestemd op de leeftijd van je kind (1 – 12 jaar). Zowel voor meiden als jongens!

>> Naar de actie
Lees nu tot 8 weken gratis Volkskrant

Gratis tot 8 weken de Volkskrant, stopt vanzelf!

Maak nu kennis met de Volkskrant en volg de ontwikkelingen in de wereld op de voet. Als je nu een gratis proefabonnement t.w.v. €43,04 afsluit, lees jij tot 8 weken de Volkskrant. De bezorging stopt vanzelf na deze periode. De krant is gratis, wel wordt €4 in rekening gebracht voor de krantenjongen!

>> Naar de actie
8 weken gratis krant

8 Weken krant voor 4 euroActie voorbij 

Neem nu een gratis proefabonnement op je favoriete krant! Na de proefperiode stopt de bezorging automatisch. Je zit dus nergens aan vast. Voor de bezorging wordt € 4 gevraagd. Als je alleen digitaal leest, kost de krant je maar € 4 voor 8 weken.

>> Naar de actie