Gratis baby & kind producten

Ben jij net moeder of vader geworden of juist zwanger van je kindje? Hier verzamelen wij alle leuke gratis kinderproducten en gratis babyproducten die je kunt aanvragen. Denk bijvoorbeeld aan een gratis babydoos of zwangerbox, vol met leuke cadeautjes. Ook gratis kinderboeken en gratis kinder tijdschriften kun je hier aanvragen en thuis laten bezorgen.

In de afgelopen 30 jaar is liefst 76% van de insecten verdwenen, omdat de leefomgeving (struiken, slootkanten, bomenrijen) grotendeels verdwenen is. Vraag nu een gratis OERRR insecten-red-pakket aan en maak van je tuin of balkon een fijn ‘thuis’ voor insecten.
Heb jij ook weleens moeite met het doorslikken van je medicatie, paracetamoltabletten, capsules of voedingssupplementen? Vraag dan nu via Facebook een gratis proefpakket Gloup slikgel aan en de pillen glijden je keel binnen alsof je vla eet ;) Ook geschikt voor kinderen!
Probeer gratis via cashback Nestlé Dreumesmelk! Maak je keuze tussen een pak ‘groeimelk 1+’ en een pak ‘peuter groeimelk 2+’. De melk is lekker en gezond omdat er extra vitamine D en ijzer is toegevoegd. Upload je bon op de actiepagina en ontvang het volledig bedrag terug!
Koop in de Jumbo, AH, Plus, Picnic of bij Bol.com een potje NaturNes Bio babyvoeding en ontvang via cashback je aankoopbedrag binnen 2 dagen terug! Dit lekker hapje voor kindjes tussen 4 en 12 maanden bestaat uit 100% biologische ingrediënten.
Ontvang een gratis kinderboekenpakket (excl. verzendkosten) van Kwebbels voor je kindje en nu tijdelijk ook een gratis Pixum fotoboekje voor jezelf er bij. Het pakket bestaat uit 4 lees-, leer- en doeboekjes en wordt afgestemd op de leeftijd van je kind (1 – 12 jaar). Zowel voor meiden als jongens!
Ben jij dit jaar trotse ouder geworden van een baby’tje of is er zelfs nog één op komst in de slotfase van dit kalenderjaar? Dan kun je bij Zeeman een gratis rompertje van biologisch katoen met stretch ophalen. Als je even je gegevens achter laat ontvang je een waardebon voor een gratis rompertje!
Ben je zwanger? Vraag dan een gratis zwanger- en een babybox bij Ouders van Nu. Beide boxen zitten vol met gratis producten, proefmonsters, tijdschriften, kortingsbonnen, waardebonnen, gratis speentjes en nog veel meer! De babybox kun je aanvragen tot 6 maanden na je bevalling!
Is jouw kind ook zo gek op lezen? Of vind je zelf voorlezen erg leuk om te doen? Vraag dan eens een gratis kinderboekenpakket van Kwebbels aan. Hierin vind je 4 leuke leer-, lees- en doeboeken afgestemd op leeftijd en geslacht van je kind. Je betaalt alleen de verzendkosten van €8,95.
Ben jij kort geleden trotse papa of mama geworden? Dan kun je nu een gratis babyset van La Roche Posay aanvragen. In dit samplepakketje vind je reinigingsdoekjes, verzorgingsdoekjes en verzorgingsdoekjes bij huidirritaties. Ben snel, want de voorraad is beperkt! 
Een babyhuid is pas na goed en wel een jaar volledig ontwikkeld. Voor die tijd is je baby’tje gebaat bij milde verzorgingsproducten om de huid te beschermen externe agressies. Vraag nu een gratis 3-delig sampleset aan bij La Roche Posay. Speciaal ontwikkeld voor de gevoelige huid!